Náš příběh

Vaříme, navrhujeme a stavíme gastronomické koncepty už 15 let.

Jsme PERFECT

 Perfect Canteen nás naučil žít inovacemi, vařit s láskou a objevovat nové cesty už v roce 2009. Od té doby jsme postavili 30 kantýn a každý den pro nás znamená 6000 porcí poctivého jídla.

Záběr kuchyně

Firemní stravování je naše vášeň

Stavíme kantýny a podniky na míru našim klientům. Vyvíjíme vlastní řešení vždy s důrazem na kvalitní gastronomii. Pro naše klienty objevujeme nové možnosti a žijeme jejich příběhy.

Pracujeme na sobě a učíme se z chyb, koncepty tvoříme profesionálně a srdcem.

Vaříme

#našeLOCAL
#světETHNIC
#rostlinněVEGAN

Jak šel čas

2004

Filip Sajler a Miroslav Kotaška začínají naplňovat svou vizi Fine dine cateringu.

2006

Nadšenou dvojici šéfkuchařů podpořili investoři Martin Navrátil a David Rozvald. Nově založená společnost Perfect Catering s. r. p. dostala příležitost poskytovat fine dine catering pro Fashion shots Liběny Rochové a Vivienne Westwood.

2009

Poté co spokojený cateringový klient poptal službu denního stravování pro své zaměstnance byla založena Perfect Canteen s. r. o.

2012

První velký kontrakt - Perfect Canteen pro Řízení letového provozu ČR.

2015

Perfect Canteen začala poskytovat své služby pro klienty jako jsou Avast, Penta, VIG, nebo MONETA Money Bank.

2018

První „firemní restaurace” v business areálu mimo Prahu - Avast Brno.

2019

Otevření 20-tého podniku. Zahájení provozu Automat Churchill, prvního podniku v automatizovaném režimu.

2020

Perfect Canteen se stala součástí HOPI Holding a. s.

2020

Spuštění služby přes e-shop Eat Perfect/Cibule

2021

Otevření nových restauračních konceptů pro KKCG, CPT, a Zebra Technologies. Spuštění B2B sekce e-shopu. Testování řešení Perfect Canteen 24/7.

a dál uvidíme...

#perfectTEAM

Martin Staněk

Creative Chef

Precizní šéfkuchař s neobyčejně kreativním přístupem a smyslem pro design. V Perfect Canteen má na starosti vše od tvorby receptur až po přípravu jídel. Pro Eat Perfect / Cibule. vytvořil většinu receptů.



Filip Sajler

Je srdcem Perfect Catering a Perfect Canteen. Vařil ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i České republice. Absolvoval stáže a pracoval s věhlasnými a Michelinem oceněnými šéfkuchaři jako jsou Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.

Naše hodnoty

1

Suroviny

Pečlivě vybíráme pouze čerstvé suroviny v té nejvyšší možné kvalitě.

2

Profesionální řešení

Naše týmy průběžně školíme a rozvíjíme. Stojíme si za dlouhodobě řízeným standardem kvality.

3

Kultura prostředí

Design produktů, architektura prostředí provozoven a kultura servírování jsou pro nás stejně důležité jako kvalita jídel.

4

Trvalá udržitelnost

Jsme proti plýtvání, klademe důraz na ekologii a trvalou udržitelnost.

5

Inovace

Přicházíme s novými přístupy v oboru gastronomie, stále aktivně hledáme inovativní řešení.
KORESPONDENČNÍ ADRESA
Eat Perfect s.r.o.
Pekařská 628/14,
155 00 Praha 5 - Jinonice
info@perfectcanteen.cz
+420 739 452 981
Fakturační údaje
Eat Perfect s.r.o.
Pekařská 628/14,
155 00 Praha 5 - Jinonice
faktura@eatperfect.cz
IČ: 219 50 121
DIČ: CZ21950121
B.Ú.: 8574332/0800

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies