Perfect Canteen nás naučil žít inovacemi, vařit s láskou a objevovat nové cesty už v roce 2009. Od té doby jsme postavili 30 kantýn a každý den pro nás znamená 6000 porcí poctivého jídla.
Stavíme kantýny a podniky na míru našim klientům. Vyvíjíme vlastní řešení vždy s důrazem na kvalitní gastronomii. Pro naše klienty objevujeme nové možnosti a žijeme jejich příběhy.
Filip Sajler a Miroslav Kotaška začínají naplňovat svou vizi Fine dine cateringu.
Nadšenou dvojici šéfkuchařů podpořili investoři Martin Navrátil a David Rozvald. Nově založená společnost Perfect Catering s. r. p. dostala příležitost poskytovat fine dine catering pro Fashion shots Liběny Rochové a Vivienne Westwood.
Poté co spokojený cateringový klient poptal službu denního stravování pro své zaměstnance byla založena Perfect Canteen s. r. o.
První velký kontrakt - Perfect Canteen pro Řízení letového provozu ČR.
Perfect Canteen začala poskytovat své služby pro klienty jako jsou Avast, Penta, VIG, nebo MONETA Money Bank.
První „firemní restaurace” v business areálu mimo Prahu - Avast Brno.
Otevření 20-tého podniku. Zahájení provozu Automat Churchill, prvního podniku v automatizovaném režimu.
Perfect Canteen se stala součástí HOPI Holding a. s.
Spuštění služby přes e-shop Eat Perfect/Cibule
Otevření nových restauračních konceptů pro KKCG, CPT, a Zebra Technologies. Spuštění B2B sekce e-shopu. Testování řešení Perfect Canteen 24/7.
PROČ JSEM V PERFECTU?
Líbi se mi koncept Perfectu, který posouvá závodní stravování dál.
GASTRONOMIE, CO JE PRO MĚ NEJVÍC?
Dobře odvedená práce, spokojený klient, streetfod, čistá práce.
KDYŽ NEPRACUJU?
Sportovní rybaření, čas s rodinou.
PROČ JSEM V PERFECTU?
Ráda komunikuji s lidmi.
GASTRONOMIE, CO JE PRO MĚ NEJVÍC?
Klasická česká kuchyně.
KDYŽ NEPRACUJU?
Čas s rodinou, výlety, ráda chodím do lesa načerpat energii.
Výhodná pracovní doba, všechno na pásce, jistota práce v tam velké skupině.
Gastronomie je pro mě nejen zaměstnáním. Rád ochutnávám nová jídla a suroviny. Rád poznávám jiné kuchaře. Pracuji i v asociaci kuchařů a cukrářů ČR
Četba knih, posilovna, jízda na kole, sudoku, výlety s přítelkyní, sebevzdělávání.
Je srdcem Perfect Catering a Perfect Canteen. Vařil ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i České republice. Absolvoval stáže a pracoval s věhlasnými a Michelinem oceněnými šéfkuchaři jako jsou Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.