Perfect Canteen nás naučil žít inovacemi, vařit s láskou a objevovat nové cesty už v roce 2009. Od té doby jsme postavili 30 kantýn a každý den pro nás znamená 6000 porcí poctivého jídla.
Stavíme kantýny a podniky na míru našim klientům. Vyvíjíme vlastní řešení vždy s důrazem na kvalitní gastronomii. Pro naše klienty objevujeme nové možnosti a žijeme jejich příběhy.
Filip Sajler a Miroslav Kotaška začínají naplňovat svou vizi Fine dine cateringu.
Nadšenou dvojici šéfkuchařů podpořili investoři Martin Navrátil a David Rozvald. Nově založená společnost Perfect Catering s. r. p. dostala příležitost poskytovat fine dine catering pro Fashion shots Liběny Rochové a Vivienne Westwood.
Poté co spokojený cateringový klient poptal službu denního stravování pro své zaměstnance byla založena Perfect Canteen s. r. o.
První velký kontrakt - Perfect Canteen pro Řízení letového provozu ČR.
Perfect Canteen začala poskytovat své služby pro klienty jako jsou Avast, Penta, VIG, nebo MONETA Money Bank.
První „firemní restaurace” v business areálu mimo Prahu - Avast Brno.
Otevření 20-tého podniku. Zahájení provozu Automat Churchill, prvního podniku v automatizovaném režimu.
Perfect Canteen se stala součástí HOPI Holding a. s.
Spuštění služby přes e-shop Eat Perfect/Cibule
Otevření nových restauračních konceptů pro KKCG, CPT, a Zebra Technologies. Spuštění B2B sekce e-shopu. Testování řešení Perfect Canteen 24/7.
Mam funkční tým v kuchyni.
Spokojený zákazník.
Skvělý kolektiv, možnost se kreativně realizovat, podílet se na spokojenosti zákazníků.
Kvalitní suroviny, přístup ku zákazníkovi nejen jako s hostovi, ale jako k firemnímu příteli.
Rodina, posezení s přáteli, knihy, tvoření, sport (zkouším a baví mě každý, i když mám nohy diváka, srdce vítěze :)
Značka, za kterou se nestydím. Různorodá práce, každý den jiný.
Umím skvělou česnečku.
Kolo, hory, prosecco:) a pěstuju rajčata.
Je srdcem Perfect Catering a Perfect Canteen. Vařil ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i České republice. Absolvoval stáže a pracoval s věhlasnými a Michelinem oceněnými šéfkuchaři jako jsou Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.