Od 1. 11. až do 30. 11. si můžete užít speciality zvěřiny.
Podívejte se, co pro vás připravili naši kreativní šéfkuchaři Martin Staněk a Martin Kallasch. Věříme, že vám bude chutnat.
13.-14. 11.
Výpečky z divočáka s dušeným kysaným zelím , chlupaté knedlíky s dýňovými škvarky
15.-16. 11.
Zvěřinový vývar z kostí se zeleninou, koňakem, houbové celestinské nudle
Zvěřinová sekaná pečeně s jalovcovou omáčkou, dýňové pyré, nakládaná zelenina
20.-21. 11.
Dančí guláš s marinovanou cibulkou, vaječnými špecle s pečenou dýní
13. 9.
Soupe des hortillons-Bramborová polévka s hlávkovým zelím, hráškem a pórkem
22.-24. 11.
Dýňová polévka s praženými semínky
Mufloní plec na divoko, šťouchané brambory s dýní, smažená cibulka
27..-28. 11.
Jelení krk na smetaně s karlovarskými knedlíky, brusinkami, citronem a šlehačkou
29.-30. 11.
Zvěřinová gulášová polévka s mletým masem, majoránkou a chilli
Dýňové rizoto s filírovaným kachním prsem