Každý den ochutnejte recepty z mušlí, které připravil náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk.
V našich vybraných kantýnách se můžete těšit na jedinečnou akci Prague Mussel Week. Slávky dovezené v kádích z mořskou vodou jsou vytahovány před úpravou. Zachovávají si tak autentickou chuť přímořského menu.
Náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk pro vás připravil spoustu receptů, které můžete objevovat od 26. 9. až do 30. 9.
26. 9.
Slávky na bílém víně se zeleninou, naše bageta
27. 9.
Slávky v pikantní rajčatové omáčce s chorizem, naše bageta
29. 9.
Slávky na černém pivě, hranolky, petrželková majonéza
30. 9.
Slávky s jablky Granny Smith a slaninou, naše bageta
Nabídka se vztahuje na naše podniky:
Restaurant Crystal
Biocev Vestec
Churchill Square
Řízení letového provozu
Perfect Canteen Makro
Perfect Canteen Gemini
Perfect Canteen MONETA Money Bank
Perfect Canteen O2
Perfect Canteen Komerční Banka
Dynamica Waltrovka
Bistro Hala