Veganuary je tu

Předsevzetí, které zachutná

Chtít udělat něco pro tělo, vyzkoušet něco nového, říct si, že maso je maso, ale proč jídelníček nedoplnit i jinými alternativami? Dejte si předsevzetí, které vám zachutná.
 
Naši šéfkuchaři v čele s Filipem Sajlerem a Martinem Staňkem připravili jedinečné kombinace rostlinných jídel, které vám naservírujeme téměř v každé naší restauraci a kantýnách po celý leden. To vše za speciální ceny. Proč? Protože chceme ukázat možnosti a alternativy, které podle našich šéfkuchařů stojí za to.

Podívejte se, co se chystá: 

 

3. 1. 
Dýňový krém, semínka
Pečený lilek s cizrnou v rajčatech

 

4. 1.
Zelňačka s uzeným tempehem
Karbanátek s čočkou, šťouchané brambory, kyselá okurka – Garden Gourmet

 

5. 1.
Kapustový krém s tofu a čočkou beluga
Chilli con sója s tortilou – Garden Gourmet

 

6. 1.
Polévka z červené čočky s chilli
„Výpečky“, zelí, bramborové špalíčky s cibukou – Garden Gourmet

 

7. 1.
Thajská polévky z pečené mrkve
Thajské curry s veganskými kousky a ananasem s kořeněnou basmati rýží – Garden Gourmet

10. 1.
Thajská pikantní rajčatová polévka
Kung pao s veganskými kousky, jasmínovou rýží, arašídy a sezamem

 

11. 1.
Zelná polévka s jablkem a řeřichou
Burger z červené řepy, mrkve, fazolí s avokádovým dipem a cizrnovou pastou

 

12. 1.
Veganská gulášová polévka s uzenou paprikou
Veganské letní závitky s rýžovými nudlemi, křupavou zeleninou, avokádem a mangem, arašídová omáčka

 

13. 1.
Zeleninová miso polévka
Veganské ragú bolognese s těstovinami orecchiette

 

14. 1.
Skandinávská hrachová polévka se šalotkou
Krémové rizotto s červenou řepou, mrkví, pečenou hruškou a veganskými kousky

Další aktuality