PRAGUE MUSSEL WEEK

Prague Mussel Week je opět tady!
Přijďte ochutnat moře
v podobě receptů našich šéfkuchařů! 

 
     21.25. 9. k nám přijďte na Prague Mussel Week!

 

     Slávky jsou nejen velice chutné ale i zdravé. Obsahují hodně
     bílkovin, vitamínů, minerálů, a navíc jsou téměř bez tuku!
     K vám na stůl doputují přímo z moří v Holandsku za 18 hodin,
     a díky tomu si je můžete vychutnat báječně čerstvé.

     Kvalita slávek je opět zaručena HOPI CEE FISH HUB
     ambasadory Prague Mussel Week
     jsou náš CEO Filip Sajler a kreativní šéfkuchař Martin Staněk,
     kteří se i zúčastnili výlovu v Holandsku. 

 
 
     Na jaké recepty se můžete těšit?

 

     21. 9.        Slávky na curry s kokosovým mlékem,
                    jasmínová rýže

     22. 9.        Slávky na indický způsob, chléb Kulcha 

     23. 9.        Slávky na černém pivě, hranolky,
                     petrželková majonéza

     24. 9.        Slávky s dýní a bílým vínem, bramborové noky,
                     rukola a pražená semínka 

     25. 9.        Slávky na víně se zeleninou a rustikální bagetou 

     celý týden Linguine se slávkami v rajčatové omáčce
                     s bazalkou 

Galerie