PRAGUE MUSSEL WEEK
Prague Mussel Week je opět tady! |
Slávky jsou nejen velice chutné ale i zdravé. Obsahují hodně
bílkovin, vitamínů, minerálů, a navíc jsou téměř bez tuku!
K vám na stůl doputují přímo z moří v Holandsku za 18 hodin,
a díky tomu si je můžete vychutnat báječně čerstvé.
Kvalita slávek je opět zaručena HOPI CEE FISH HUB a
ambasadory Prague Mussel Week
jsou náš CEO Filip Sajler a kreativní šéfkuchař Martin Staněk,
kteří se i zúčastnili výlovu v Holandsku.
21. 9. Slávky na curry s kokosovým mlékem,
jasmínová rýže
22. 9. Slávky na indický způsob, chléb Kulcha
23. 9. Slávky na černém pivě, hranolky,
petrželková majonéza
24. 9. Slávky s dýní a bílým vínem, bramborové noky,
rukola a pražená semínka
25. 9. Slávky na víně se zeleninou a rustikální bagetou
celý týden Linguine se slávkami v rajčatové omáčce
s bazalkou