Pro Komerční banku jsme navrhli a realizovali unikátní gastronomické řešení, které reflektuje její strategii zaměřenou na udržitelnost a zdravý životní styl. Veget Cowork – první plně veganské firemní bistro slaví již tři roky provozu. V místě představuje exkluzivní alternativu ke klasické kantýně i komerčním stravovacím provozům a nabízí moderní, svěží a plně udržitelný přístup k firemnímu stravování.
Nabídka Veget Cowork se mění v průběhu dne a zahrnuje snídaně, obědy i lehké odpolední občerstvení. Všechna jídla jsou 100% rostlinná, nutričně vyvážená a zahrnují i veganské verze oblíbených klasických pokrmů, jako jsou rostlinné párky, vajíčka či slanina i neobyčejných twist klasických českých receptur. Menu, které vzniká pod taktovkou šéfkuchaře Martina Kalaše, respektuje sezónnost a využívá absolutně čerstvé lokální suroviny.
Náš provozní model je postaven na výrazné efektivitě: Hosté si sami jídlo nabírají, váží a markují na samoobslužných pokladnách. Celý provoz zajišťuje jediná stewardka, která se stará o prostor a je hostům k dispozici. Tento přístup výrazně snižuje provozní náklady a zároveň zajišťuje vysoký komfort.
Ve Veget Cowork důsledně naplňujeme principy udržitelnosti –zero waste při plánování a přípravě menu, kompostujeme zbytky jídel, piklujeme přebytečnou zeleninu a recyklujeme kávovou sedlinu.